راهنمای جامع مشکلات مرتبط با اورینگ های ارتودنسی و راه حل ها
اورینگ ارتودنسی چیست؟اورینگ های ارتودنسی حلقه های الاستیکی هستند که برای نگه داشتن سیم های ارتودنسی درون براکتهای ارتودنسی از آن ها استفاده میشود .
اورینگ ارتودنسی از چه موادی ساخته شده است؟
اورینگ ارتودنسی از پی وی سی بهداشتی و مواد بادوام و درجه یک پزشکی ساخته شده اند که برای استفاده دهانی بی خطر هستند؛ و به گونه ای طراحی شده انت که در برابر نیروهای وارد شده در حین جویدن و صحبت کردن مقاومت کند و اطمینان ایجاد نمایند که در طول فرآیند درمان در جای خود باقی می ماند.
اورینگ های ارتودنسی دارای رنگ های متفاوتی هستند.
یکی از فاکتور های مهم مرتبط با اورینگ ارتودنسی ،کیفیت و کشور سازنده آن است.حالا اورینگ ارتودنسی با کیفیت را از کجا خریداری نماییم؟
خرید اورینگ ارتودنسی
اورینگ ارتودنسی ، در رنگ های متنوعی در مجموعه دندامین موجود است و به شما این امکان را می دهد تا اورینگ های خود را شخصی سازی و تهیه کنید.
نمایی از استند اورینگ ارتودنسی که برای نگهداری اورینگ استفاده می شود.
قیمت اورینگ ارتودنسی به نوع اورینگ، جنس آن و محل تهیه آن بستگی دارد. به طور کلی، اورینگ های ارتودنسی ثابت، گران تر از اورینگ های قابل تعویض هستند در هر صورت ، شما می توانید اورینگ ارتودنسی مورد نیاز خود را از دندامین به بهترین قیمت و بالاترین کیفیت سفارش داده و تهیه نمایید..
حال که اورینگ ارتودنسی تعریف و به صورت کامل با آن آشنا شدیم به مشکلات مرتبط با اورینگ های ارتودنسی و راه حل ها می پردازیم:
1-افتادن اورینگ ارتودنسی:
معمولا این یک مشکل محسوب نمیشود اورینگ میتواند در جلسه بعد جایگزین گردد.اما اگر قرار است سیم شل شود و یا شما قرار است در جلسه بعدی سیم کشی خود را باز کنید ،با ارتودنتیست خود تماس بگیرید و یک نوبت برای جایگزین کردن اورینگ بگیرید.
اورینگ ارتودنسی چه مدتی در دهان باقی می ماند؟
اورینگ ارتودنسی تقریبا یک ماه در دهان بیمار می مانند. زیرا غالبا بعد از آن رنگ گرفته و یا خاصیت ارتجاعی خود را از دست می دهد.
2-رنگ گرفتن اورینگ ارتودنسی
این مساله با اورینگ های بی رنگ و یا سفید و رنگ دندان شایع تر است.حتی الامکان از خوردن غذاهای با رنگ دانه های قوی مانند چای،قهوه،خردل،غذاهای حاوی زرد چوبه ،رب گوجه فرنگی،و ادویه کاری خودداری کنید.
بهتر است از رنگهای دیگر اورینگ استفاده کنید.
نکته مهم : استفاده از براکتهای سلف لیگیت نیازی به اورینگ ندارند.
3-واکنش های آلرژیک اورینگ ارتودنسی
واکنش های آلرژیک در خلال درمان ارتودنسی بسیار نادر هستند ولی ممکن است رخ دهند. برخی بیماران نسبت به فلز نیکل موجود در بعضی دستگاهها یا لاتکس الاستیک های ارتودنسی و دستکش ها حساسیت دارند. اگر علائمی غیرمعمول نظیر التهاب و قرمزی دهان یا پوست پدیدار شد حتما” با مطب ما تماس بگیرید.
4-پاره شدن اورینگ ارتودنسی
پاره شدن اورینگ های ارتودنسی یکی از مشکلات رایج در کسانی که از درمان ارتودنسی استفاده می کنند، است و به دلیل خوردن غذاهای سفت یا به مرور زمان رخ دهد. در صورت بروز این مشکل، باید حتما به ارتودنتیست خودتان یا اولین مطب دندانپزشکی مراجعه کرد تا اورینگ ها تعویض شوند.
چون همیشه احتمال پاره شدن اورینگ ارتودنسی هنگام استفاده وجود دارد، بهتر است شما همیشه مقداری اورینگ متناسب با نیروی کشش تجویز شده توسط ارتودنتیست، اضافهتر از نیازتان تهیه کنید تا در صورت پارگی یا سایر اتفاقات نیاز به تهیه مجدد کش ارتودنسی نداشته باشید.
برگرفته از کتاب راهنمای جامع بیماران ارتودنسی نوشته دکتر مریم صاکی
دیدگاه خود را بنویسید